H ιστορία μας ξεκινά πολλά χρόνια πριν στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Ήταν το 1935 όταν συσκευές όπως σίδερα ατμού, βραστήρες, τοστιέρες και εστίες έμπαιναν στα σπίτια του κόσμου. Ωστόσο, όλα αυτά ήταν είδη πολυτελείας, έτσι ήταν ο σωστός χρόνος για να προσφερθούν καλά σχεδιασμένα ηλεκτρικά είδη που να εμπίπτουν στα πλαίσια του προϋπολογισμού της μέσης νοικοκυράς. Βλέποντας αυτή την ευκαιρία, ο Donal Morphy συνεργάστηκε με τον Charles Richards.  Είχαν στο παρελθόν εργαστεί μαζί ο Morphy ως μηχανικός και ο Richards ως πωλητής. Στις 8 Ιουλίου 1936, έγραψαν τις νέες επιχειρήσεις τους ως μια ιδιωτική εταιρεία. Σήμερα στην Morphy Richards αντιμετωπίζουμε ενεργά την πρόκληση μιας μεταβαλλόμενης αγοράς, έχοντας συνεχώς επίγνωση της ανάγκης να βρούμε καινοτόμους τρόπους να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και την προσαρμογή στις νέες μεθόδους της λιανικής διανομής. Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προϊόντα Morphy Rischards περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα στις μικρές συσκευές – Οι προσπάθειες της Morphy Richards είναι αφιερωμένες σε ένα μέλλον όπου αυτό θα συνεχίσει να είναι ο κανόνας.

Δείτε τα υπέροχα προϊόντα  Morphy Richards με τους καινοτόμους σχεδιασμούς και τις έξυπνες λύσεις  που θα μεταμορφώσουν την κουζίνα σας και θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη! Στυλάτες και κομψές ηλεκτρικές συσκευές, με απλές λειτουργίες, που κάθε σύγχρονο νοικοκυριό πρέπει να διαθέτει καθώς θα καλύψουν όλες σας τις απαιτήσεις! Χάρη στους μοντέρνους σχεδιασμούς και τα λαμπερά χρώματα η κουζίνα σας θα αποκτήσει την λάμψη που της αξίζει! Μεταμορφώστε την λοιπόν με τους μοντέρνους βραστήρες μας, τις κομψές τοστιέρες και καφετιέρες στο χρώμα που σας αρέσει.

Τα πανίσχυρα σίδερα μας με την απίστευτη ισχύ ατμού μετατρέπουν το σιδέρωμα σε παιχνίδι! Τέρμα πια στον αγώνα ενάντια στις επίμονες τσακίσεις, αποφύγετε την σπατάλη του τόσο πολύτιμου σας χρόνου! Τα σίδερα Morphy Richards καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας! Για τον λόγο αυτό κατασκευάστηκαν με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας έτσι ώστε η διαδικασία του σιδερώματος να γίνεται σε εκπληκτικά γρήγορο χρόνο, χωρίς συμβιβασμούς ως προς το αποτέλεσμα! Με γρήγορο ζέσταμα και χωρίς καθόλου αναμονή, είναι έτοιμο μόλις είστε και εσείς! Με ακριβές ατμό  για όπου χρειάζεται! Και για ένα βήμα παραπέρα, για όλους εσάς που απαιτείτε μόνο το καλύτερο, σας παρουσιάζουμε την απόλυτη δύναμη στον ατμό! Το σύστημα σιδερώματος της Morphy Richards με την τεράστια πίεση 6,5 bar που δίνει την απόλυτη απόδοση ατμού! Είναι ιδανική για την απομάκρυνση και των πιο επίμονων τσακίσεων ακόμα και στα πιο δύσκολα και σκληρά υφάσματα. Και αν ζητάτε και άλλα, είμαστε σίγουροι πως η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που διαθέτει θα σας ενθουσιάσει, αφού θα σας λύσει τα χέρια καθώς όλη η δύσκολη δουλειά γίνεται πλέον από μόνη της χωρίς καμιά ταλαιπωρία για εσάς! Μια διαδικασία που διαρκεί για μόνο 2,5 λεπτά – χρόνος που χρειάζεται το σίδερο για να ζεσταθεί πριν ξεκινήσετε το σιδέρωμα.

 

 

Στην Morphy Richards καταλαβαίνουμε ότι δεν έχετε πάντα το χρόνο να προετοιμάσετε και να μαγειρέψετε σπιτικά θρεπτικά γεύματα από το μηδέν και να είστε εκεί για να επιβλέπετε το μαγείρεμα. Όλοι όμως επιθυμούμε αυτά τα καθημερινά, υπέροχα, σπιτικά, πεντανόστιμα και υγιεινά γεύματα που μπορούν ωστόσο να ετοιμαστούν χωρίς καθόλου κόπο!  Οι χύτρες αργού μαγειρέματος Morphy Richards θα σας  εξασφαλίσουν αυτό το προνόμιο για υπέροχα γεύματα τα οποία θα μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία τους και βρείτε το ιδανικό για εσάς. Τώρα μπορείτε να  κάνετε την διαδικασία μαγειρέματος παιχνιδάκι με τα προϊόντα προετοιμασίας φαγητού όπως τα μίξερ, τα μπλέντερ, οι αποχυμωτές μας. Δείτε τώρα πώς μπορείτε να κάνετε την ώρα που περνάτε στην κουζίνα πιο χαλαρή, γρήγορη και εύκολη!