Η Ιστορία Μας

Η Thetaco (Traders) Ltd, ιδρύθηκε το 1992, με στόχο να διανέμει ηλεκτρικές συσκευές  Balay στην Κύπρο και την Μέση Ανατολή. Μερικά χρόνια αργότερα η Balay S.A – η φημισμένη Ισπανική κατασκευάστρια εταιρεία με μερίδιο αγοράς 40% στις Ιβηρικές αγορές, εξαγοράστηκε από την Bosch/Siemens/Hausgeräte και το έργο της Μέσης Ανατολής τερματίστηκε.

Εν τω μεταξύ η Thetaco (Traders) Ltd ανέλαβε την ευθύνη για τη διανομή πρωταρχικών ευρωπαϊκών εμπορικών μαρκών και συγκεκριμένα: Morphy Richards, Remington, Dyson, Glen Dimplex, Leifheit, Soehnle, Haverland, Beurer, Russell Hobbs, Varta και άλλα και να δημιούργησε μια δεσπόζουσα θέση στην εισαγωγή, διανομή και υποστήριξη των οικιακών συσκευών στην αγορά της Κύπρου.

Η Thetaco (Traders) Ltd ίδρυσε ένα ευρύ δίκτυο πελατών με παρουσία σε όλες τις κατηγορίες καταστημάτων όπως αλυσίδες, ανεξάρτητα καταστήματα, σούπερ μάρκετ, DIY, πολυκαταστήματα κλπ. Η Thetaco είναι υπερήφανη αφού είναι η πρώτη εταιρεία του είδους της που επέκτεινε το δίκτυο διανομής της και συμπεριέλαβε ΟΛΟΥ του τύπου καταστήματα και έτσι δημιούργησε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διανομή των ηλεκτρικών συσκευών.

Οι Ανθρώποι Μας

Στην Thetaco (Traders) Ltd πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι άνθρωποι της. Έχουμε από καιρό καταλάβει ότι οι εταιρείες που διαθέτουν το σωστό ανθρώπινο δυναμικό, διαθέτουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ότι η σωστή διαχείριση και εκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υψηλών επιδόσεων.

Η κουλτούρα που επικρατεί λοιπόν στην Thetaco αφορά στην ειλικρίνεια, την συνεργασία και την συνεχή βελτίωση. Τα ανεξάρτητα τμήματα λειτουργούν σαν ομάδες με μοναδικό σκοπό την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι πολύ σημαντική και πρέπει να εφαρμόζεται με στόχο τη βελτίωση των ατομικών και των εταιρικών επιδόσεων. Για τον λόγο αυτό εστιάζουμε στις ικανότητες των ανθρώπων μας και αξιοποιούμε τις δυνατότητες τους και φροντίζουμε συνεχώς να τους προσφέρουμε τα εργαλεία και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους.

Η εταιρεία αποτελείται από τα ακόλουθα αλληλένδετα τμήματα:

  • Τμήμα Λογιστηρίου
  • Τμήμα marketing
  • Τεχνικό τμήμα
  • Τμήμα εφοδιασμού
  • Τμήμα πωλήσεων
Το Πάθος Μας

Με το εκτενές δίκτυο διανομής μας, βρισκόμαστε παντού στην Κύπρο και πιθανότατα ακριβώς δίπλα σας !! Μία εταιρεία, 13 μάρκες, χιλιάδες προϊόντα. Αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε τις καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες που ασχολούμαστε. Η ολοκληρωμένη γνώση που έχουμε για την αγορά, οι τεχνικές μας δυνατότητες, η εμπειρία μας σε πολλές κατηγορίες προϊόντων και η εκτεταμένη υποδομή μας είναι οι λόγοι για τους οποίους η εταιρεία μας κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά. Εμείς όμως δεν αναπαυόμαστε.  Ψάχνουμε συνεχώς για τις νέες τάσεις, νέα προϊόντα και είμαστε πρόθυμοι για νέες συνεργασίες, ώστε να παρέχουμε πάντα την πιο ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων σε διάφορους πελάτες μας.